Home
Wie ben ik
Contact
Openingstijden
Prijzen/aanbiedingen
Wat is Reiki
Wat is Thèta
Wat is TFT
Bewustwording
Wandelen
Liefde
HSP
Het spirituele pad
Ervaringen

Ervaringen van cliënten:

 

 

Al een aantal jaren was ik bezig met EMDR therapie (therapie waarbij je naar je onderbewuste gaat), toen ik met Gabriëlla in contact kwam.

Van Reiki had ik wel eens gehoord maar met Theta was ik niet bekend. Daarom heb ik Gabriëlla gevraagd om een uitleg over wat Theta precies is.

We kwamen er achter dat EMDR en Theta veel op elkaar lijken en dus besloot ik Theta te gaan proberen en dit blijkt inderdaad te kloppen; je naar je onderbewuste waardoor je dingen kunt verwerken.

Gabriëlla doet dit alles op een prettige manier en voelt goed aan wat de pijnpunten zijn. Het is fijn om na Theta ook Reiki te doen. Omdat je met Theta naar je onderbewuste gaat, vraagt dit wat meer van jezelf. Daarna kun je met Reiki heerlijk ontspannen. Deze combinatie kan ik iedereen aanraden. 

 

Anoniem.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Inmiddels ben ik een aantal keren bij Gabriëlla geweest, dit heb ik als heel prettig ervaren. Er zijn zoveel dingen naar boven gekomen die onbewust diep zaten. Ik heb nog een lange weg te gaan, en moet hierbij aan mezelf werken, maar door deze punten waar ik onbewust veel last van heb, kan ik hier beter aan werken. Vandaag heb ik een telefonisch consult gehad en ook dit heb ik als heel prettig ervaren, het gaf me veel rust en weer ontzettend veel punten waar ik mee aan de slag kan gaan. Ik zou dit aanraden voor iedereen die niet in zijn/haar vel zit.

 

Anoniem. 
 

 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik kende Reiki niet en was nieuwsgierig en benieuwd. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Gabriëlla behandelt op een rustige, prettige manier, en zij is vol respect en begrip. Ik merk dat ik prettiger, vrediger en positief in het leven sta. De behandelingen waren soms heftig en bijzonder. Voelde veel stress wegtrekken en emoties loskomen. Naderhand voelde ik me heerlijk ontspannen.

 

Anoniem.

 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik heb er baat bij. Bovendien is het erg prettig om te ondergaan en de reiki behandelingen ondersteunen de behandelingen voor mijn RSI probleem. Het geeft ontspanning in de spieren. En dat is met RSI nu juist het probleem. Ik ben blij met deze behandelingen.

Gabriëlla is een prettige dame die vakkundig is en weet wat ze doet. Top !

 

Alinda.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De behandelingen heb ik ervaren als een warme douche. Ik kwam er ontspannen vandaan. Ik heb ook het gevoel zonder schroom, alles te kunnen vertellen, wat ik lang niet met iedereen heb. En ik heb me gerealiseerd dat ik toch zo gek niet ben als ik dacht. Dat er meer mensen zijn die tegen het zelfde soort problemen oplopen als ik.

Ik heb er zeker baat bij gehad. met de adviezen die ik kreeg (o.a. om beter voor jezelf te gaan zorgen) heb ik ook andere stappen genomen om me weer beter te voelen, zoals minder gaan werken, tijd voor jezelf nemen (ik ben op yoga gegaan).

Ik raak nu niet meer zo gauw in de stress en denk minder vaak slecht over mezelf.

Gabriëlla is een fijn mens.

 

Anoniem.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

1e sessie.

Mijn dochter van bijna 10 jaar begon een paar maanden geleden met paniekaanvallen. Deze aanvallen kreeg ze als ze s'avonds op bed lag. Ze kon niet uitleggen wat er was. De aanvallen duurden soms uren. Ze gilde dan de heleboel bij elkaar. Ik als moeder wist me er geen raad mee en werd er moederloos en verdrietig van. Ik wou zo graag iets voor mijn dochter doen, maar wist niet wat.

Tot Gabriëlla (mijn buurvrouw) mij eens een keer vroeg, wie er bij mij zo huilde s'avonds.

Ik heb met Gabriëlla gepraat en die stelde voor om ons te helpen. Ze heeft mijn dochter een behandeling gegeven en heeft wat vragen gesteld.

Mijn dochter gaf toen aan dat als ze zo'n aanval had ze het fijn vindt dat ik haar tegen me aan neem en haar gewoon troost bied zonder woorden.

Na de behandeling heeft ze een aanval gehad. Ik heb haar tegen me aangenomen en verder niks gezegd... De aanval was heel snel over.

 

2e sessie. (nu vertelt door de dochter zelf)

De eerste sessie bij René heb ik geleerd hoe ik mijn ademhaling goed onder controle krijg. Ik weet nu dat dat erg belangrijk is en dat ik in een boze bui goed moet ademhalen, de boze bui wordt dan niet zo heftig en is veel sneller weer over. Ik vind het erg prettig om de oefeningen met mijn moeder te doen. Ik heb er veel resultaat bij.

 

3e sessie.

De 2e behandeling bij Gabriëlla was erg prettig. Ik kon me beter ontspannen en voelde me erg rustig.

Ik heb een knuffel mee gekregen (waar ook Reiki in zit), waar ik mee slaap, dat geeft me rust. Het slapen gaat nog wel moeilijk. Maar de boze buien zijn een stuk minder.

 

4e sessie.

De tweede keer bij René.

Ik heb geleerd om aan te geven hoever iemand bij mij mag komen. Als ze te dichtbij komen, doe ik mijn hand omhoog en zeg STOP.

Ook hebben we weer de ademhalingsoefeningen gedaan.

En ik heb geleerd om stevig te staan met mijn rug recht, borst naar voren en hoofd in de lucht. Zo voel ik mij groter en sterker.

 

5e sessie.

De 3e behandeling bij Gabriëlla.

Weer een ontspannen gevoel. Het slapen gaat beter, allen het in slaap vallen blijft moeilijk.

 

Samenvatting: (door de moeder).

Jamie is een stuk rustiger geworden, ze heeft bijna geen aanvallen meer.

Kortom het gaat de goede kant op !

 

Jamie V.

  

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb bij Gabriëlla enige sessie gehad en heb er erg veel baat bij. Ik geef me altijd geheel over en ontvang dan erg veel positieve energie. Tevens krijg ik inzicht in hoe ik mijn problematiek ook anders kan benaderen. De rust die ik heb in dat kleine uurtje en de energie en inzichten die ik dan ontvang, brengt verandering te weeg.

 

P. v/d Hoop

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De dag dat ik mezelf het Ja-woord gaf.

Voor de 3e keer bij Gabriëlla en daar was het dan .....

het gevoel dat ik OK ben en dat ook altijd was.

Door de energie die ze aan mij doorgaf kon ik de drempel, de muur, die me tegenhield mezelf te accepteren, laten afbrokkelen.

Daarachter zag en zie ik een complete lieve vrouw. Slim genoeg om voor haar zelfbewustzijn onafhankelijk te zijn van anderen.

De liefdesrelatie met mijzelf is nog pril, maar ik heb mezelf het Ja-woord gegeven. Ik ga dus leren liefdevol naar mezelf te kijken. Ook in slechte tijden.

Ik voel nu heel helder dat ik alleen mezelf trouw hoef te zijn. Maar dan wel van minuut tot minuut !

Samen met Gabriëlla heb ik geleerd, dat er voor mijn negatieve kijk op mezelf en op de wereld, en het schuldige gevoel wat mij vaak drukte wanneer ik ook maar een vleugeltje wou uitslaan.

Er is maar één verlosser.....   en dat ben ikzelf.

Eindelijk rust en levensruimte gevonden, gewoon thuis in mijzelf !

 

Anoniem.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 Mijn dochtertje van 6 jaar, begon toen ze 4 jaar was met woede-aanvallen, ze kon uit het niets heel boos worden, schelden, slaan, gooien. Na een aanval zakte ze in elkaar en begon ze te huilen en was dan erg moe. Dit had ze soms wel een paar keer per dag. Er waren ook dagen dat ze de hele dag boos was, we liepen op onze tenen, want je wilt niet dat ze weer boos zou worden. Elke morgen was het een strijd om kleren aan te doen, ze kon de kleding niet op haar lichaam hebben en werd hier erg boos om.

Ze is vanaf dat ze 6 maanden oud was, altijd erg angstig geweest. Ze heeft een lange periode bij ons op de kamer geslapen, maar ook hier bleef ze angstig. Toen ze eenmaal kon praten begon ze uit te leggen waarom ze zo bang is. Ze zag mensen op haar kamer. En ze begon vragen te stellen, als waarom kunnen mensen vliegen als ze geen vleugels hebben. Ze vertelde over een oude vrouw, uit haar omschrijving is dit haar overgrootoma.

Ze vertelde dat ze met deze mensen kon praten, maar niet met haar mond, maar in haar hoofd. Ik heb in die periode veel contact gehad met paragnosten en dit heeft wel geholpen.

Ik dacht dat haar woede hiermee in verband stond.

Ook werd ik er zelf emotioneel onder. Ik ben naar de huisarts gegaan, hij verwees me door naar de schoolverpleegkundige voor tips en eventueel naar de kinderpsychiater. Ik werk zelf in de psychiatrie en ik wist dat ze mijn dochtertje niet konden helpen.

Gabriëlla heeft mij aangeboden Reiki bij mijn dochtertje te doen. Eerst vond ze het wel vreemd, maar al gauw merkte ze dat ze het lekker vond. Ze omschreef het als een warme kruik die door je lichaam heen gaat. De 1e dag na haar behandeling was ze erg boos, maar dat is normaal na een Reiki-behandeling. Daarna heeft ze vervolgens 5 dagen geen woede aanval gehad. Tijdens de 2e behandeling gaf ze zich er helemaal aan over en viel ze in een diepe slaap. Na deze behandeling heeft ze geen hevige woede-aanval meer gehad, wel boos, maar de echte woede, zoals een deur uit de scharnier slaan, heeft ze niet weer gehad. Ze gaf zelf aan als ze weer Reiki nodig had. Ze was niet meer verdrietig, had haar woede onder controle.

Gabriëlla gaf ook aan, dat als ze mijn dochtertje Reiki geeft, dat het voelt of ze thuis komt, dat ze zich veilig voelt. Na 4 behandelingen heeft ze geen woede aanvallen meer gehad, zit ze beter in haar lichaam en geen strijd meer s'morgens bij het aankleden. Heerlijk.

De band tussen mijn dochter en mij is sterker geworden, dit was altijd al sterk, maar het voelt nu anders. Het is nu een paar maanden geleden en nog vraagt ze wanneer ze weer een massage krijgt, want zo noemt ze Reiki, een massage waar ik warm en rustig van wordt.

 

Nora B.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toen ik een aantal jaren geleden Gabriëlla ontmoette, was ik heel erg prestatiegericht, veel moest wijken voor goede resultaten. En die hoge lat legde ik ook andere mensen op. Wat ook meespeelde was de periode om nog een kindje te krijgen, mijn allergrootste wens, wat niet meer lukte en dus gingen we het ziekenhuistraject in (ISCI). Na 5 jaar en vele mislukte pogingen later hebben we hier een punt achter gezet. Tijdens deze periode heb ik vaak gedacht: "kon ik het maar accepteren". Want dat gevoel wat ik toen had was zo heftig, ik wilde zo graag, dat ik er bijna aan onder doorging.

Om mezelf rustiger te krijgen en te voelen ben ik een paar keer naar iemand toe geweest, (naar een praktijk, waar Gabriëlla haar Reiki cursussen heeft gedaan), die mij heeft geholpen om het te accepteren. Dit gaat niet in 1x natuurlijk, daar gaat een flinke periode overheen.

Daarnaast heb ik vaak mijn gevoelens met Gabriëlla besproken en heeft ze mij d.m.v. Reiki, praten etc. laten zien dat het zo ook goed is en dat het goed genoeg is.

Ik ben heel blij dat ik achteraf die periode heb meegemaakt, dat is eigenlijk wel het "beste" wat ik heb meegemaakt. Je wordt er sterker van, weet dat je niet overal invloed op hebt en om dat inzicht te krijgen plus de bewustwording dat je moet genieten wat je hebt en leeft in het "NU", heb ik door Reiki en mede door Gabriëlla mogen ervaren. Ik geniet volop van mijn zoon, man en leven die ik heb, ben niet zo meer bezig om de lat zo hoog te leggen ! Genieten van de dingen die je hebt en niet meer verlangen naar meer ! Ik heb over het algemeen de rust gevonden en het leven geaccepteerd zoals het is en koester de mooie momenten en geniet van de kleine dingen die gebeuren. Heel soms komt het nog voor dat ik even terugval in het oude patroon, maar vaak door de gesprekken met Gabriëlla zie ik weer in dat je altijd moet genieten van wat je hebt en niet moet kijken naar wat je niet hebt.

Dan geeft ze me vaak nog een Reiki behandeling en kan ik er weer even tegen aan.

"Niet blijven verlangen naar wat je niet hebt, maar vooral genieten van wat je wel hebt".

 

Anoniem.

 

 

 

 

 


Butterfly