Ervaringen van cliënten:

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik kende Reiki niet en was nieuwsgierig en benieuwd. Ik vond het een hele bijzondere ervaring. Gabriëlla behandelt op een rustige, prettige manier, en zij is vol respect en begrip. Ik merk dat ik prettiger, vrediger en positief in het leven sta. De behandelingen waren soms heftig en bijzonder. Voelde veel stress wegtrekken en emoties loskomen. Naderhand voelde ik me heerlijk ontspannen.

 

Anoniem.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb de behandelingen als heel prettig ervaren. Ik heb er baat bij. Bovendien is het erg prettig om te ondergaan en de reiki behandelingen ondersteunen de behandelingen voor mijn RSI probleem. Het geeft ontspanning in de spieren. En dat is met RSI nu juist het probleem. Ik ben blij met deze behandelingen.

Gabriëlla is een prettige dame die vakkundig is en weet wat ze doet. Top !

 

Alinda.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De behandelingen heb ik ervaren als een warme douche. Ik kwam er ontspannen vandaan. Ik heb ook het gevoel zonder schroom, alles te kunnen vertellen, wat ik lang niet met iedereen heb. En ik heb me gerealiseerd dat ik toch zo gek niet ben als ik dacht. Dat er meer mensen zijn die tegen het zelfde soort problemen oplopen als ik.

Ik heb er zeker baat bij gehad. met de adviezen die ik kreeg (o.a. om beter voor jezelf te gaan zorgen) heb ik ook andere stappen genomen om me weer beter te voelen, zoals minder gaan werken, tijd voor jezelf nemen (ik ben op yoga gegaan).

Ik raak nu niet meer zo gauw in de stress en denk minder vaak slecht over mezelf.

Gabriëlla is een fijn mens.

 

Anoniem.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ik heb bij Gabriëlla enige sessie gehad en heb er erg veel baat bij. Ik geef me altijd geheel over en ontvang dan erg veel positieve energie. Tevens krijg ik inzicht in hoe ik mijn problematiek ook anders kan benaderen. De rust die ik heb in dat kleine uurtje en de energie en inzichten die ik dan ontvang, brengt verandering te weeg.

 

P. v/d Hoop

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De dag dat ik mezelf het Ja-woord gaf.

Voor de 3e keer bij Gabriëlla en daar was het dan .....

het gevoel dat ik OK ben en dat ook altijd was.

Door de energie die ze aan mij doorgaf kon ik de drempel, de muur, die me tegenhield mezelf te accepteren, laten afbrokkelen.

Daarachter zag en zie ik een complete lieve vrouw. Slim genoeg om voor haar zelfbewustzijn onafhankelijk te zijn van anderen.

De liefdesrelatie met mijzelf is nog pril, maar ik heb mezelf het Ja-woord gegeven. Ik ga dus leren liefdevol naar mezelf te kijken. Ook in slechte tijden.

Ik voel nu heel helder dat ik alleen mezelf trouw hoef te zijn. Maar dan wel van minuut tot minuut !

Samen met Gabriëlla heb ik geleerd, dat er voor mijn negatieve kijk op mezelf en op de wereld, en het schuldige gevoel wat mij vaak drukte wanneer ik ook maar een vleugeltje wou uitslaan.

Er is maar één verlosser.....   en dat ben ikzelf.

Eindelijk rust en levensruimte gevonden, gewoon thuis in mijzelf !

 

Anoniem.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------

 Mijn dochtertje van 6 jaar, begon toen ze 4 jaar was met woede-aanvallen, ze kon uit het niets heel boos worden, schelden, slaan, gooien. Na een aanval zakte ze in elkaar en begon ze te huilen en was dan erg moe. Dit had ze soms wel een paar keer per dag. Er waren ook dagen dat ze de hele dag boos was, we liepen op onze tenen, want je wilt niet dat ze weer boos zou worden. Elke morgen was het een strijd om kleren aan te doen, ze kon de kleding niet op haar lichaam hebben en werd hier erg boos om.

Ze is vanaf dat ze 6 maanden oud was, altijd erg angstig geweest. Ze heeft een lange periode bij ons op de kamer geslapen, maar ook hier bleef ze angstig. Toen ze eenmaal kon praten begon ze uit te leggen waarom ze zo bang is. Ze zag mensen op haar kamer. En ze begon vragen te stellen, als waarom kunnen mensen vliegen als ze geen vleugels hebben. Ze vertelde over een oude vrouw, uit haar omschrijving is dit haar overgrootoma.

Ze vertelde dat ze met deze mensen kon praten, maar niet met haar mond, maar in haar hoofd. Ik heb in die periode veel contact gehad met paragnosten en dit heeft wel geholpen.

Ik dacht dat haar woede hiermee in verband stond.

Ook werd ik er zelf emotioneel onder. Ik ben naar de huisarts gegaan, hij verwees me door naar de schoolverpleegkundige voor tips en eventueel naar de kinderpsychiater. Ik werk zelf in de psychiatrie en ik wist dat ze mijn dochtertje niet konden helpen.

Gabriëlla heeft mij aangeboden Reiki bij mijn dochtertje te doen. Eerst vond ze het wel vreemd, maar al gauw merkte ze dat ze het lekker vond. Ze omschreef het als een warme kruik die door je lichaam heen gaat. De 1e dag na haar behandeling was ze erg boos, maar dat is normaal na een Reiki-behandeling. Daarna heeft ze vervolgens 5 dagen geen woede aanval gehad. Tijdens de 2e behandeling gaf ze zich er helemaal aan over en viel ze in een diepe slaap. Na deze behandeling heeft ze geen hevige woede-aanval meer gehad, wel boos, maar de echte woede, zoals een deur uit de scharnier slaan, heeft ze niet weer gehad. Ze gaf zelf aan als ze weer Reiki nodig had. Ze was niet meer verdrietig, had haar woede onder controle.

Gabriëlla gaf ook aan, dat als ze mijn dochtertje Reiki geeft, dat het voelt of ze thuis komt, dat ze zich veilig voelt. Na 4 behandelingen heeft ze geen woede aanvallen meer gehad, zit ze beter in haar lichaam en geen strijd meer s'morgens bij het aankleden. Heerlijk.

De band tussen mijn dochter en mij is sterker geworden, dit was altijd al sterk, maar het voelt nu anders. Het is nu een paar maanden geleden en nog vraagt ze wanneer ze weer een massage krijgt, want zo noemt ze Reiki, een massage waar ik warm en rustig van wordt.

 

Nora B.

 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Toen ik een aantal jaren geleden Gabriëlla ontmoette, was ik heel erg prestatiegericht, veel moest wijken voor goede resultaten. En die hoge lat legde ik ook andere mensen op. Wat ook meespeelde was de periode om nog een kindje te krijgen, mijn allergrootste wens, wat niet meer lukte en dus gingen we het ziekenhuistraject in (ISCI). Na 5 jaar en vele mislukte pogingen later hebben we hier een punt achter gezet. Tijdens deze periode heb ik vaak gedacht: "kon ik het maar accepteren". Want dat gevoel wat ik toen had was zo heftig, ik wilde zo graag, dat ik er bijna aan onder doorging.

Om mezelf rustiger te krijgen en te voelen ben ik een paar keer naar iemand toe geweest, (naar een praktijk, waar Gabriëlla haar Reiki cursussen heeft gedaan), die mij heeft geholpen om het te accepteren. Dit gaat niet in 1x natuurlijk, daar gaat een flinke periode overheen.

Daarnaast heb ik vaak mijn gevoelens met Gabriëlla besproken en heeft ze mij d.m.v. Reiki, praten etc. laten zien dat het zo ook goed is en dat het goed genoeg is.

Ik ben heel blij dat ik achteraf die periode heb meegemaakt, dat is eigenlijk wel het "beste" wat ik heb meegemaakt. Je wordt er sterker van, weet dat je niet overal invloed op hebt en om dat inzicht te krijgen plus de bewustwording dat je moet genieten wat je hebt en leeft in het "NU", heb ik door Reiki en mede door Gabriëlla mogen ervaren. Ik geniet volop van mijn zoon, man en leven die ik heb, ben niet zo meer bezig om de lat zo hoog te leggen ! Genieten van de dingen die je hebt en niet meer verlangen naar meer ! Ik heb over het algemeen de rust gevonden en het leven geaccepteerd zoals het is en koester de mooie momenten en geniet van de kleine dingen die gebeuren. Heel soms komt het nog voor dat ik even terugval in het oude patroon, maar vaak door de gesprekken met Gabriëlla zie ik weer in dat je altijd moet genieten van wat je hebt en niet moet kijken naar wat je niet hebt.

Dan geeft ze me vaak nog een Reiki behandeling en kan ik er weer even tegen aan.

"Niet blijven verlangen naar wat je niet hebt, maar vooral genieten van wat je wel hebt".

 

Anoniem.

 

 

 

 

 

Top