Home
Wie ben ik
Contact
Openingstijden
Prijzen/aanbiedingen
Wat is Reiki
Wat is Thèta
Wat is TFT
Bewustwording
Wandelen
Liefde
HSP
Het spirituele pad
Ervaringen

 

 

Reiki is Universele levensenergie.

 

Reiki gaat daarheen waar jij het het meest nodig hebt. Met reiki kan je lichamelijk, geestelijk en spiritueel helpen. Je geeft het door d.m.v. handoplegging.

Degene die de hand oplegt, maakt niet iemand beter, maar fungeert alleen als doorgeefluik.

Reiki geeft je meer zelfvertrouwen, het is heel ontspannend, het verlicht pijn, het lost angsten op en je komt meer in balans en in je kracht.

Ieder mens heeft de kracht in zich deze energie te gebruiken, te geven. Ga maar na waar je handen naar toe gaan als een kleuter is gevallen: naar de pijnlijke plek. Je hoeft hier geen kennis van zaken te hebben, dit is een aangeboren gave, en ieder levend wezen bezit deze gave. Wat je in het liefdegevoel voor de kleuter onbewust doet, doe je bij een behandeling met Reiki bewust.

 

Reiki is een manier om ons weer terug naar de basis te brengen. Om ons weer in contact te brengen wie we met wie wij werkelijk zijn. Reiki is een manier om onze muur af te breken die ons ervan weerhoudt de eenheid met het goddelijke te ervaren. Wanneer we geleidelijk wennen aan dit idee en het goede pad volgen, brokkelt die muur steeds verder af. We beginnen in te zien dat onze angsten en geloof in onze beperking waren die de muur aanvankelijk hadden opgebouwd. Reiki is dus een weg die ons opnieuw in verbinding kan stellen met waar we vandaan komen. Het is de weg naar huis.

 

 

 

                               

 

 

 

Het volgende is door mijn dochter Chyenne (11 jr) geschreven:

 

Je kan het leven zien als een huis.

Maar in sommige huizen zitten scheuren.

Als er te veel scheuren in zitten, stort het huis in elkaar.

Reiki kan helpen om het huis weer op te bouwen, om het weer

sterker te maken en om te zorgen dat het huisje zo mooi wordt,

dat je het licht er weer in ziet branden.

 

 

 

                                                     

 

 

 


Butterfly